Skoči na vsebino

B Bodysculpt Academy

B bodysculpt Academy

akcija meseca marca - prihranite 300 €

V mesecu marcu ekskluzivna ponudba za tečaj instant shape oz lipomodelling t.i. brazilske limfna drenaža za preoblikovanje telesa po ceni 700 €
Dvignite prihodek svojega podjetja in zadovoljstvo strank.

Pod vodstvom mentorice Barbare Seles, lastnice kozmetičnega salona B ESTETIC STUDIA, izvajamo tudi različne tečaje, s katerimi lahko svoj posel povzdignete na višji nivo, ter mu vnesete svežino, strokovnost in hkrati ponudite svojim strankam luksuzne in sodobne storitve. Naše poslanstvo je preoblikovanje telesa na neinvaziven način. Naš cilj je stranko pripeljati do želenih rezultatov brez noža in brez dolgotrajnega okrevanja. Zaradi dolgoletnih izkušenj, vam obljubimo, da se bodo stranke pri izvajanju vseh storitev iz naše ponudbe sprostile in uživale ter tudi dosegle odlične rezultate.

Barbara Seles pri izvajanju tečajev B bodysculpt academy

Pomanjkanje tretmajev za preoblikovanje telesa na slovenskem trgu nas je pripeljalo do ustanovitve B bodysculpt Academy, kjer je zbrano vso znanje neinvazivnih tretmajev preoblikovanja telesa na enem mestu. Ponujamo vam ekskluzivne individualne tečaje (vakumska maderoterapija, tajska maderoterapija, ice body sculpting, terapevtske masaže in tečaj kolagen niti), kjer boste lahko pridobili novo znanje za učinkovitejšo preoblikovanje telesa za vaše stranke in izkušnje za uspešno trženje.

skupinski_TECAJ_INSTANT_SHAPE
Skupinski tečaj INSTANT SHAPE (avgust 2023)

Sama sem oseba, ki vedno nadgrajuje svoje znanje in menim, da znanja ni nikoli preveč. Saj veste kaj pravijo:
“Znanje je najboljša naložba vase, saj vam le tega ne more nihče vzeti”. 
Vsako novo znanje smatrajte kot investicijo vase, saj s tem tudi osebnostno rastete, pridobivate nove izkušnje in se pomikate stopničko višje proti vašemu cilju. 

Obljubim vam, da vas bodo naši tečaji napolnili z znanjem in pozitivno energijo, ki je pomembna komponenta za uspeh. Za vas si bomo vzeli toliko časa kot ga sami potrebujete.
Za nas ne boste samo številka in vedno se bomo potrudili, da vam maksimalno olajšamo delo, postopke in korake.
Nikoli vas ne bomo pustili, da »rešujete uganke« sami, ampak vas bomo s strokovnim pristopom usmerili v pravilno in čim lažje izvajanje.

Iz vseh izobraževanj, ki sem jih sama opravila, sem najbolj hvaležna za tiste od katerih sem odšla prepričana vase, z znanjem ki sem ga lahko prenesla na stranke takoj.

Točno to si želim tudi za vas, zato po končanem tečaju vedno nudim možnost ponovitve, kjer sem v vlogi modela sama, saj le tako lahko občutim, če je vaše delo dobro, profesionalno in učinkovito.

Pridobite veščine, ki vam bodo spremenile kariero

Tečaji vam nudijo priložnost, da se izpopolnite v najnovejših in najučinkovitejših tehnikah lepotne industrije. S temi znanji boste dvignili svoje storitve na višjo raven in privabili nove stranke.

Postanite zaupanja vreden strokovnjak na področju estetike

Z novim osveženim znanjem boste izstopali med konkurenco in si ustvarili ime v industriji.

Razširite svoje znanje in storitve

Naši tečaji so zasnovani tako, da vam omogočajo razširitev ponudbe in povečanje vaše privlačnosti kot terapevta. Stranke bodo navdušene.

nudimo vam tečaje

brazilska ali vakumska maderoterapija

Gre za inovativno masažno tehniko s posebnimi vakumsko oblikovanimi skodelicami. Posebno zaporedje gibov in tehnika masiranja stimulirajo vidne rezultate, kot so izboljšanje tonusa, zmanjšanje celulita in zmanjšanje obsega. Gre za celovito učenje, ki obsega tako teoretični kot praktični del, zato prejmete vso potrebno znanje za delo maderoterapevta. Poleg teoretične skripte, ob tečaju prejmete tudi potrebne valjče za izvajanje, ter vso podporo po opravljenem tečaju kadarkoli jo boste potrebovali. Tečaj poteka med 6-8 ur, med tem zamenjamo tudi dva različna modela.

Vakumska maderoterapija

Gua Shaua ali tajska maderoterapija

Gre za masažno tehniko s polkrožno oblikovanimi glavničastimi valjčki, ki predvsem pospešujejo cirkulacijo, izboljšujejo tonus in zategujejo kožo. Gre za tehniko, ki jo je mogoče izvajati samostojno ali pa v kombinaciji z vakumsko maderoterapijo in ostalimi ročnimi anticelulitnimi tretmaji. Na tečaju prejmete teoretično znanje ter skripto v fizični obliki, kot tudi praktično znanje, ki ga lahko takoj po opravljenem tečaju tudi uporabite na strankah. Ob tečaju vam pripadajo tudi trije valjčki, ki so potrebni za izvajanje. Tečaj poteka 3 do 4 ure, prav tako vam model uredimo mi.

Tečaj tajske maderoterapije

ICE BODY SCULPT

Gre za masažno tehniko s pomočjo kromiranih pripomočkov in kromirane vakumske skodelice. Poleg pripomočkov se za tretma uporablja tudi posebna naravna glina. Tretma deluje kot naravna kriolipoliza, sa je tretma hladen. Pospešuje razgradnjo maščobih celic, izboljšuje tonus kože ter videz celulita. Ob tečaju prejmete skripto v fizični obliki ter vse potrebne pripomočke. Uredimo dva modela, tečaj pa poteka nekje 4-5 ur.

Tečaj ice body sculpt

Instant shape

Instant shape tretma je popolna novost na področju preoblikovanja telesa v Sloveniji. Tečaj se izvaja v popolnosti samo z rokami in oljem. Za izvajanje ne potrebujemo nobenih drugih pripomočkov. Gre za izmenjujočo tehniko masaže, ter limfne ročne drenaže. Tehnika ni namenjena v terapevtske namene, ampak je namenjena skulptiranju telesa. Ta tehnika je neverjetna, saj že med izvajanjem opažamo bistvene rezultate iz giba v gib. To je tehnika, ki jo lahko kombiniramo z izvajanjem različnih tehnik maderoterapije in ki, če jo izvajao strokovno ter profesionalno, res nudi takojšnje in vrhunske rezultate.

Po INSTANT SHAPE je tudi naše počutje bistveno boljše, nivo energije se dvigne in izboljša se nam razpoloženje.

Za INSTANT SHAPE terapevtke nudimo INDIVIDUALNE in SKUPINSKE TEČAJE, prav tako tudi skripto s teoretičnim znanjem.

Tečaj instant shape

kolagen niti

Tretma kolagen niti je odlična nega obraza, predvsem za stranke, ki si želijo mladostnejšega videza in izgleda, kar pomeni, da je praktično primeren za vse. Če v svojem salonu nudite nego obraza in si želite svojim negam dodati dodano vrednost in strankam pričarati še boljšo izkušnjo, je ta tečaj kolagen niti ravno za vas. Tretma pa ni primeren samo za starejše stranke, ampak tudi za vse tiste, ki si želijo mladosten videz tudi ohranjati. S pomočjo kolagen niti rešujemo tudi problematiko povešenih vek ali pigmentacijo kože. Tečaj pa priporočamo tudi tistim, ki neg še ne izvajate, pa vendar želite strankam ponuditi nekaj novega in učinkovitega. Za tečaj ni potrebno predznanje. Vse vas naučimo na dveh modelih, ki vam jih na dogovorjeni datum pridobimo. Tečaj poteka pod mentorstvom in je sestavljen iz krajšega teoretičnega dela in veliko praktičnega. Po tečaju lahko že sprejmete svoje prve stranke.

tečaj kolagen niti

Klasična masaža

Tečaj klasične masaže v B estetic studio poteka pod vodstvom in mentorstvom Jolande Turk. Jolanda je naša zunanja sodelavka. Po izobrazbi medicinska sestra. Ima narejen tudi NPK in masaže ter prav tako pedikure. Vse masaža v našem salonu B estetic studio izvaja prav ona. Zaradi njenih dolgoletnih izkušenj, vam res lahko v okviru B BODYSCULPT ACADEMY pričara nepozabno izkušnjo in znanje. Tečaj poteka med 5-6 ur, vsebuje teoretično in praktično znanje. Na tečaju je prisoten en model, po želji udelženca tečaja pa lahko tudi dva. Kasneje po tečaju vam nudi podporo kadarkoli jo potrebujete.

tečaj klasične masaže

terapevtska masaža

Tečaj terapevtske masaže v B estetic studio prav tako poteka pod vodstvom strokovne mentorice Jolande Turk. Kot že zgoraj napisano, ima strokovno medicinsko izobrazbo in opravljen NPK iz masaže kot maser terapevt  in prav tako pedikure. Njeno znanje obsega tudi HIPNOZO IN HIPNOTERAPIJO. Tečaj poteka med 6- 8 urami, v času tečaja vam uredimo dva različna modela in tudi potrebno teoretično znanje. Tečaj je nadgradnja klasične  masaže in bistveno obširnejši in tudi zahtevnejši. Priporočamo osnovno predznanje masaže. 

Tečaj terapevtske masaže

Za podrobnejše informacije ter paketne ponudbe tečajev me pokličite na 070 332 352 ali pošljite sporočilo. Vse zgoraj navedene ceno so brez DDV. 

Barbara Seles, lastnica in direktorica B ESTETIC STUDIO

Kontakt

B ESTETIC STUDIO

Pustite spodaj vaš e-mail in vas kontaktiramo mi.