Skoči na vsebino

B COSMETIC BY BARBARA SELES

Bcosmeticsoverlay

B ESTETIC STUDIO ima LASTNO kozmetično linijo!

Sem Barbara Seles in želela bi vam predstaviti svojo kozmetično linijo B COSMETIC BY BARBARA SELES.

Nova linija izdelkov vsebuje tri nove kozmetične produkte, ki vas bodo zagotovo navdušili. Naj poudarim, da so vsi produkti naravni, izdelani v Sloveniji in pakirani v reciklirano embalažo. Že pri razvoju izdelkov smo se osredotočili na potrebe strank in postali so izjemna podpora pri izvajanju tretmajev v našem B ESTETIC STUDIO.

Naročite izdelke prek naše spletne trgovine ali kupite izdelke v vseh INFRASLIM enotah po Sloveniji. 

Anticelulitno olje
Anticelulitno olje

ANTICELULITNO OLJE

Naravno olje z vonjem po breskvi in lahko teksturo, ki se hitro vpije in ne pušča mastnega videza. Ima blag prodoren učinek in ne povzroča draženja in je zato primeren tudi za nego občutljive kože, prav tako za nego dojenčkov. Breskovo olje je bogato z aktivnimi sestavinami: vitamin A, E, C, P, D , encimi, ogljikovimi hidrati in beljakovinami. Izdelek vsebuje tudi različne minerale. Anticelulitno olje je negovalno sredstvo za telo in za obraz. Deluje splošno krepilno na telo, oslabljeno zaradi bolezni, kot vir vitaminov in mineralov. Zunanja uporaba olja, poleg lepotnega učinka, ki je reduciranje videza celulita, pripomore tudi k hitrejšemu celjenju brazgotin, opeklin in vnetja kože. Poleg arome breskve, olje vsebuje tudi grozdne peške, ki delujejo kot oksidanti in vsebujejo visoko vsebnost vitamina E, zato se tudi po uporabi olja pospeši celjenje kože in se s tem ob redni uporabi bistveno zmanjša videz celulita.

Piling za telo
Sladkorni piling z vonjem breskve

Piling za telo

Piling je nadvse pomemben del nege telesa, saj z njim odstranimo odmrle celice in omogočimo novim, da pridejo na površje. Kot kakovosten piling, tudi omenjeni poskrbi, da koža ni videti lisasta, postarana ali utrujena. Koža je že po prvi uporabi našega pilinga mehkejša in bolj sijoča. Vonj pa je enostavno omamen. Piling vsebuje tudi naravno olje, kar pomeni, da nahrani tudi dehidrirano kožo, ki je že po tuširanju navlažena brez uporabe dodatnih losijonov. Piling pravzaprav kožo pripravi, da postane bolj dovzetna za nadaljnjo nego s kremami, masli in serumi. Ne pozabite: vsaka nega se začne z dobrim pilingom.

b cosmetic negovalno olje
Olje za nego z bleščicami

Olje za nego z bleščicami

Je naravno breskovo olje , ki je po sestavi povsem enako kot naše anticelulitno olje iz klasične kolekcije. Zaradi bleščic, ki jih olje vsebuje, pa je njegova vloga tudi estetska že na prvi pogled. Vanj smo dodali srebrne bleščice, ravno zaradi tega, da je uporaben skozi celo leto, saj koži doda nežen sijaj in ten. Prekriva različne nepravilnosti na koži in je primeren za nanašanje po celem telesu. Primerno je za vse tipe kože, tudi občutljivo. Kožo naredi nežno, gladko in božansko dišečo. Olje se nežno vpije v kožo in za sabo ne pušča mastnega videza.