Skoči na vsebino

Odkrijte moč detoksifikacije s hidžamo v B ESTETIC STUDIU

Zdravilna metoda cupping detox ali hidžama / hidjama je stara nekaj tisočletji. Z njo so največ zdravili na Kitajskem, na Bližnjem vzhodu, Egipčani je sedaj na voljo tudi v Celju.

Hidžama oziroma hijama je terapija z ventuzami, ki pripomore k hitrejšemu okrevanju in lajšanju težav. Terapija je priljubljena metoda in tehnika, ki v zadnjem času zopet pridobiva na priljubljenosti. V B ESTETIC STUDIO v Celju smo zavezani, da uvajamo najboljše in preverjene metode, ki dodatno pripomorejo k izboljšanemu počutju. 

VSE o hidžami in terapevtki barbari seles

Izjemno priljubljena terapija se je ohranila na področju Bosne in Hercegovine, kamor zahajajo številni Slovenci. Prihranite pot, čas in denar in rezervirajte svoj termin v Celju, v našem kozmetičnem salonu. Storitev izvaja izkušena terapevtka Barbara Seles. Njena predanost in strokovnost bosta poskrbeli, da boste deležni najboljše možne izkušnje s hidžamo.

Hidžama tretma z Barbaro Seles

Prednosti hidžame

Prednosti hidžame so številne, med najpogostejšimi pa izpostavljamo hitrejše celjenje ran, učinkovito lajšanje bolečin, izboljšanje imunosti, sprostitev telesa in še veliko več. Detox hidžama je še posebej priporočljiva ob začetku novega leta, saj pomaga očistiti telo toksinov, ki smo jih nabrali med prazniki.

Postopek brez bolečin

Morda najpomembnejša informacija za tiste, ki se odločajo za hidžamo, je, da je postopek popolnoma neboleč in sterilno izveden. Naše stranke poročajo o bistveno boljšem počutju, kakovostnejšem spancu in povečani energiji po terapiji.