Skoči na vsebino

O nas

Barbara Seles

Lastnica in ustanoviteljica

Barbara Seles

“Kjerkoli boste hodili, naj se za vami dviga zvezdnati prah.”

To je misel, ki jo imam še danes pred očmi in jo je zapisala moja razredničarka po končani gimnaziji v knjigo spominov. Takrat še nisem dobro vedela, po kateri poti bom hodila. Estetika, lepota, sproščanje in razvajanje ter skrb za telo in duha …. to je moje poslanstvo, kar sem kasneje ugotovila. Zato ni naključje, da sem poleg B ESTETIC STUDIA lastnica tudi franšize Infraslim Celje, kjer je poudarek na redni telesni aktivnosti in preoblikovanju telesa. Veseli me, ko skupaj s sodelavkami, tečajnicami in strankami dosežemo cilj, ki si ga zastavimo. 

Odziv, ko se stranke pogledajo v ogledalo je izjemen kajti opazijo osebo, ki je veliko bolj samozavestna in to mi pomeni največ. Posebno, ko se znebijo bolečine lažje zaživijo in ravno to je sled, ki jo puščam za seboj in se vse bolj izpopolnjuje. Vidim jo kot zvezdni prah, ki ponuja boljši jutri z manj bolečine, lepšim videzom in izjemnim
počutjem.

Leto 2023 je bilo zame prelomno. Poleg širjenja ekipe v B ESTETIC STUDIO, sem v aprilu 2023 lansirala novo naravno kozmetiko B COSMETIC BY BARBARA SELES. Ponosna sem na že dva izdana produkta, ki sta postala neizmerno velik dosežek s katerim lahko storitve ki jih izvajamo dopolnjujemo in ponudbo na čim boljši način in kot dodano vrednost predstavimo našim strankam. Ponudba vključuje sladkorni piling z vonjem breskve in anticelulitno olje z vonjem breskve, ki je na voljo v 100 ml in 500 ml pakiranju. Odzivi strank in naših izvajalcev storitev so izjemni zato bomo tudi v prihodnje skrbeli zato da zagotovimo to kar stranke pričakujejo od nas.

 

Nija Blažan

Vodja salona

Nija Blažan B estetic studio

Nija Blažan je v letu 2023 postala vodja salona B ESTETIC STUDIO v Celju in je kozmetičarka z dušo in telesom. Z nadgradnjo našega koncepta je z veseljem sprejela novo vlogo. Prevzela je ključno vlogo pri organizaciji in stikih s strankami ter se izšolala kot manager. Nija je oseba, na katero se lahko vedno obrnete in zanesete, saj vas bo prijazno vodila skozi vašo transformacijo in programe B ESTETIC STUDIA. V prostem času Nija obožuje ples in vodi ter uči več plesnih skupin, ki dosegajo izjemne rezultate tudi na državni ravni. Če bi želeli v prostem času obiskovati njene ure zumbanja, pa jo kontaktirajte prek Instagram profila La zumba Celje. 

Ana Podhostnik

Kozmetičarka

Ana Podhostnik kozmetičarka

Ana Podhostnik je po izobrazbi frizerka in kozmetičarka. Našem kolektivu se je pridružila pred kratkim, saj je ne glede na to, da je bila prej zaposlena v našem sorodnem podjetju Infraslim, še vedno čutila željo po izvajanju strogo kozmetičnih storitev. Njene strokovne izkušnje jo vodijo do izvajanja storitev, ki jih naravnost obožuje. Ana vam bo nudila odlično storitev pedikure, manikure in kolagen niti. Prav posebej pa je osvojila znanje INSTANT SHAPE-a. 

Jolanda Turk

Masažna terapevtka in mentorica

jolanda turk

Masaže pri nas izvaja Jolanda, certificirana maser terapevtka z zdravstveno izobrazbo in dolgoletnimi izkušnjami. Obisk pri njej vam bo spremenil življenje ter odpravil bolečino za vedno. Poleg masaž nudi tudi terapije s scannerjem, ki telo pripelje do samoozdravitve. Opravljen ima tudi NPK, ter nudi izobraževanja za klasično in terapevtsko masažo. Pred kratkim je osvojila povsem novo znanje in sicer praktik hipnoze. Pravi, da čuti, da je to njeno poslanstvo. S pomočjo novega pridobljenega znanja in uspešno zaključene diplome, vas s pomočjo sugestije vodi do rešitev in spoznanj, ki vam bodo pomagale do boljšega razpoloženja.