Skoči na vsebino

Moja zgodba in ekipa

Barbara Seles

Barbara Seles

Lastnica in ustanoviteljica 

“Kjerkoli boste hodili, naj se za vami dviga zvezdnati prah.” To je misel, ki jo imam se danes pred očmi, katero je zapisala moja razredničarka po končani gimnaziji v knjigo spominov. Takrat še nisem dobro vedela, po kateri poti bom hodila. Estetika, lepota, sproščanje in razvajanje ter skrb za telo in duha …. to je moje poslanstvo. Veseli me, ko skupaj z varovankami dosežemo zastavljen cilj. Odziv, ko se pogledajo v ogledalo in vidijo samozavestnejšo sebe, mi pomeni največ. Ko se znebijo bolečine in lažje zaživijo. To je tisti zvezdni prah, ki ga puščam za seboj …. leto 2023 je bilo zame prelomno. Poleg širjenja ekipe v B ESTETIC STUDIO, sem v aprilu 2023 lansirala novo naravno kozmetiko B COSMETIC BY BARBARA SELES. Ponosna sem na že dva izdana produkta, ki sovpadata k naši ponudbi in dopolnjuje našo osnovno ponudbo; gre za sladkorni piling z vonjem breskve in anticelulitno olje z vonjem breskve, ki je na voljo v 100 ml in 500 ml pakiranju. Prvi odzivi so super.

jolanda turk

JOLANDA TURK

masažna terapevtka in mentorica

Masaže pri nas izvaja Jolanda, certificirana maser terapevtka z zdravstveno izobrazbo in dolgoletnimi izkušnjami. Obisk pri njej vam bo spremenil življenje ter odpravil bolečino za vedno. Poleg masaž nudi tudi terapije s scannerjem, ki telo pripelje do samoozdravitve. Opravljen ima tudi NPK, ter nudi izobraževanja za klasično in terapevtsko masažo. Pred kratkim je osvojila povsem novo znanje in sicer praktik hipnoze. Pravi, da čuti, da je to njeno poslanstvo.
S pomočjo novega pridobljenega znanja in uspešno zaključene diplome, vas s pomočjo sugestije vodi do rešitev in spoznanj, ki vam bodo pomagale do boljšega razpoloženja.

nia blazan

niJa Blažan

vodja salona

NiJa Blažan je v letu 2023 postala vodja salona B ESTETIC STUDIO v Celju in je je kozmetičarka z dušo in telesom. Stranke pri njej dosegajo izjemne rezultate, saj se posveti celostno k vsaki stranki. Nija obožuje ples in vodi ter uči več plesnih skupin, ki dosegajo izjemne rezultate tudi na državni ravni.