Skoči na vsebino

o nas

Barbara Seles

Barbara Seles

Lastnica in ustanoviteljica 

“Kjerkoli boste hodili, naj se za vami dviga zvezdnati prah.” To je misel, ki jo imam se danes pred očmi, katero je zapisala moja razredničarka po končani gimnaziji v knjigo spominov. Takrat še nisem dobro vedela, po kateri poti bom hodila. Estetika, lepota, sproščanje in razvajanje ter skrb za telo in duha …. to je moje poslanstvo. Veseli me, ko skupaj z varovankami dosežemo zastavljen cilj. Odziv, ko se pogledajo v ogledalo in vidijo samozavestnejšo sebe, mi pomeni največ. Ko se znebijo bolečine in lažje zaživijo. To je tisti zvezdni prah, ki ga puščam za seboj ….

jolanda turk

JOLANDA TURK

masažna terapevtka in mentorica

Masaže pri nas izvaja Jolanda, certificirana maser terapevtka z zdravstveno izobrazbo in dolgoletnimi izkušnjami. Obisk pri njej vam bo spremenil življenje ter odpravil bolečino za vedno. Poleg masaž nudi tudi terapije s scannerjem, ki telo pripelje do samoozdravitve. Opravljen ima tudi NPK, ter nudi izobraževanja za klasično in terapevtsko masažo. Pred kratkim je osvojila povsem novo znanje in sicer praktik hipnoze. Pravi, da čuti, da je to njeno poslanstvo.
S pomočjo novega pridobljenega znanja in uspešno zaključene diplome, vas s pomočjo sugestije vodi do rešitev in spoznanj, ki vam bodo pomagale do boljšega razpoloženja.

vanesa

Vanesa ramšak

kozmetičarka

Vanesa je kozmetičarka, ki vas bo ob prihodu v naš B estetic studio sprejela z nasmehom.  Vanesa še se dodatno izobra tudi zdravstveno šolo, zato ima odlično znanje, ki ga uspešno povezuje z delom. V prostem času pa uživa in navdušuje na glasbenih odrih.