Skoči na vsebino

Lasersko odstranjevanje dlak

Osvobodite se dlačic za vedno

Vsakodnevno britje, razdražena koža, poraba denarja za visoko kakovostne britvice in pene, vnete dlake, vneta koža, izgled kože po dnevu britja in še bi lahko naštevali. Kar 88% žensk se srečuje s temi težavami. Veliko jih tudi misli, da se te težave ne dajo odpraviti. Dobrodošli v našem kozmetičnem salonu v B ESTETIC STUDIO, kjer bomo razkrili vse, kar morate vedeti o laserskem odstranjevanju dlak in kako se lahko znebite nadležnega problema enkrat za vselej. V B ESTETIC STUDIO, ki se nahaja v bližini trgovine Jager – Celje, smo specialisti za preoblikovanje telesa. V našem celostnem sistemu preoblikovanja telesa, ne gre samo za odstranjevanje neželenih dlačic, temveč korak k bolj samozavestnem in prenovljenem videzu. Preberite si izkušnje uporabnic v našem kozmetičnem salonu iz letošnjega leta.

o kakšen laserju govorimo?

Govorimo o diodnem laserju.  Gre za vrsto laserske naprave, ki uporablja diode kot vir svetlobe. V B ESTETIC STUDIO imamo nov diodni laser,  ki poskrbi za varno in dolgoročno rešitev za gladko kožo brez dlačic. 

Kakšna je razlika med diodnim in IPL laserjem?

Razlika svetlobe, diodni laser je je bolj natančen in usmerjen ter bolj učinkovit pri trajnem odstranjevanju dlak pri primernih kandidatih. Cilja na en sveženj, žarki imajo isto smer gibanja in valovno dolžino. IPL je manj usmerjen in ne tako specifičen. Čeprav lahko zmanjša rast dlak, ni vedno tako učinkovit kot diodni laser. Diodni laser je bolj učinkovit pri osebah s svetlo kožo in temnimi dlakami, saj se bolje prilaga razliki v barvi med kožo in dlakami. Izbira med diodnim laserjem in IPL je odvisna od vaših specifičnih potreb, tipa kože, dlak in finančnih zmožnosti. Pred postopkom se je priporočljivo najavit na diagnosticiranje/posvet, kjer se vam posvetimo in poiščemo termin samo za vas.

Ali je lasersko odstranjevanje dlak primerno zame?

Seveda smo v večji meri vse ženske in moški primerni za to. Poglejmo resnici v oči. Kako bi vam olajšali stvar in vam prihranili 15 minut v zgodnjih jutranjih urah, katere ne bi potrebovali nameniti hitrim potegom britvice na predelu nog/pazduhi? Da ne začnemo govoriti o kakšnem voskanju z napol odprtimi očmi zjutraj…. Poznamo in vemo, kako je zjutraj pred šesto uro vzeti v roke britvico in si s polno kontrolo brez ureznin odstraniti dlačice na nogah. Takšno je življenje sodobne ženske, kajne? Voskanje, britje, depiliranje to niso rešitve. Rešitev je trajno lasersko odstranjevanje dlak z diodnim laserjem. Lasersko odstranjevanje dlak ni novost, so pa tehnologije in novosti v kozmetični industriji ter zahteve potrošnikov pripeljale razvoj tako daleč, da imamo danes v rokah tehnološko dovršen izdelek, ki pa izpod naših rok profesionalnih kozmetičark delajo čudeže.

kdaj je najbolj primeren čas za odstranjevanje dlak z laserjem?

Jeseni. Zakaj? Za popolno odstranitev dlak je potrebnih od 6-8 terapij, v razmaku 3-4 tednov, zato se pričnejo terapije zvajati jeseni , da ste poleti brez skrbi.

kako se na terapije pripraviti?

Pred vsakim laserskim odstranjevanjem dlak je za boljši učinek pomembno, da si vsaj 4 tedne prej dlačic ne pulite, odstranjujete z voskom ali uporabljate kakršnokoli metodo, ki izpuli korenino dlačic. Dlačic ne svetlite ali belite, saj laser deluje na pigment v dlačnem foliklu. Na tretma pridite pobriti. Po tretmaju se je priporočljivo izogibati solarijem, savnam in javnih kopališč. Na dan tretmaja svetujemo, da na tretiranem delu kože ne uporabite deodorantov, losjonov, parfumov ali drugih kozmetičnih pripravkov.

V našem kozmetičnem salonu ponujamo programe laserskega odstranjevanja dlak z možnost plačila na obroke. Preverite aktualen cenik.

Za dodatna pojasnila nam pišite na Instagram, Facebook ali nas pokličite na 070 588 588.
Hvala vse, ker ste si vzeli čas za prebiranje našega zapisa. Obiščite nas in se prepričajte sami. 

diodni laser-b estetic
NinaSlovenske Konjice
Read More
Po 4 tednih mi je 80 % dlak že odpadlo. Neverjetno. Neskončno sem vesela, da sem se odločila za postopek laserskega odstranjevanja dlak v B estetic studiu.
AnjaMaribor
Read More
Tole je bila moja najboljša investicija vase. Preostanek lajfa brez britvice! Lasersko odstranjevanje dlak je top!
ManjaŠentjur
Read More
Glede na to, da se mi mesečni obrok sploh ne pozna, rezultat pa zelo, sem presrečna. Dolgo sem se odločala in bila pogosto že razočarana, tokrat pa so me v B estetic studiu navdušili.
MajaŽalec
Read More
Prijateljica mi je priporočala ta salon in postopek laserskega odstranjevanja dlak. Že po prvem obisku mi rastejo dlake bistveno počasneje. Navdušena sem.
Previous
Next

če želite, da vas kontaktiramo, pustite spodaj vaše podatke.

Sledite nam na družbenih omrežjih