Skoči na vsebino

poslovna priložnost

Barbara Seles
Bcosmeticsoverlay

B ESTETIC STUDIO je eno izmed vodilnih podjetij na področju preoblikovanja telesa v Sloveniji. Z najsodobnejšim centrom, dolgoletnimi izkušnjami in strokovnostjo opravičujemo zaupanje tako zdravnikov kot strank. Odlikujejo nas strokovnost, celostna obravnava strank in njihovih potreb oziroma želja, izjemna ekipa sodelavcev, uporaba lastnih metod dela in prilagodljivost strankam.

Barbara Seles, sem ustanoviteljica in direktorica B ESTETIC STUDIA in strokovnjakinja na področju preoblikovanja telesa. Naš salon odlikujejo najsodobnejše naprave in storitve s katerimi lahko zagotovimo celosten pristop pri preoblikovanju telesa. Zaradi izjemnih rezultatov, ki jih dosegamo pri naših strankah nas slednje obiskujejo iz različnih krajev Slovenije.

Zakaj je franšiza izjemna priložnost, ki se jo splača izkoristiti?

Ponujamo vam že uveljavljeno storitev za preoblikovanje telesa, ki na našem trgu uživa veliko zaupanje predvsem zaradi izjemnih rezultatov, ki temeljijo na že preizkušenih metodah. Naš cilj je vam zagotoviti brezskrbno in uspešno poslovanje v naslednji obliki:

 1. Omogočamo stalno podporo pri poslovanju, uvajanju in izvajanju terapij
 2. Poskrbimo za stalen razvoj storitev kar pomeni, da je to skrb, ki jo prevzemamo nase
 3. Na osnovi visoko učinkovitih metod dela zagotavljamo izjemno pozicijo na trgu in prednost pred konkurenco na vašem območju
 4. Zagotavljamo celostno znanje, ki je plod izkušenj, podpore storitvam, tržne podpore in rešitve po sistemu »na ključ«
 5. S franšizo B ESTETIC STUDIO se bistveno poveča možnost za vaš poslovni uspeh, saj postanete del močne, uspešne in izkušene ekipe, ki zagotavlja preizkušene in predvsem dobičkonosne metode pri preoblikovanju telesa

v b estetic studio smo razvili lastno linijo kozmetike

Zato, da lahko zagotovimo popolnost in sigurnost pri doseganju vrhunskih rezultatov smo izdelali lastno blagovno znamko, ki na osnovi potreb strank in izkušenj, zagotavlja najboljše možnosti za učinkovito izvajanje storitev na tem področju in zagotavljanje primernih rezultatov pri strankah. V kolikor postanete del naše franšize, boste imeli edinstveno priložnost uporabe tovrstne kozmetične linije.

kdo je pravi "franšizojemalec"?

Franšizojemalec je kozmetičarka ali salon, ki želi imeti zagotovljeno franšizno vodenje in podporo in se pri tem drži smernic blagovne znamke. S strani franšizorja, franšizojemalec prejme podporo bodi si pri izbiri lokacije salona, načinu poslovanja, uporabo učnih materialov, usposabljanja, izdelavi standardov za posamezne storitve, ki so v skladju z blagovno znamko, nadzor kakovosti, tržno strategijo in poslovno svetovalno podporo. Prejemnik oziroma uporabnik franšize je odgovoren za vsakodnevno upravljanje svojega podjetja in posluje neodvisno kar pomeni, da koristi ali tvega izgubo na podlagi lastne uspešnosti in sposobnosti.

Naše zaupanje si kot franšizorji pridobimo tako da zagotavljamo sisteme, orodja in podporo na osnovi katere lahko najemniki franšize izpolnjujejo standarde blagovne znamke in si zagotovijo še večje zadovoljstvo pri svojih strankah.

Številnim se pred odločitvijo o zakupu franšize porajajo številna vprašanja kot so:

 • Ali sem dovolj sposobna zato?
 • Ali si dejansko upam tvegati?
 • Bom imela dovolj strank, da lahko izpolnim vse obveznosti
 • Je lokacija dovolj dobra za razvoj takšnega načina poslovanja?
 • Nimam dovolj znanja iz področja podjetništva. Je dejansko to prepreka?
 • Imam dovolj strokovnega znanja in izkušenj, da lahko dejavnost kot je oblikovanje telesa razvijam?   

Franšiza omogoča veliko več od pričakovanj

Velika prednost tovrstnega načina poslovanja zajema troje ključnih elementov in sicer:

 1. Razvijate poslovanje vašega salona.
 2. Razvijate sebe in sodelavce na področju strokovnega dela.
 3. Postanete mojstri preoblikovanja telesa.

Zakup franšize je primeren za vsakogar ne glede na predhodne izkušnje, znanje in kompetence iz tovrstnega področja. Takšen pristop omogoča že izdelan koncept poslovanja, ki je že uveljavljen in je učinkovit. Riziko v vlaganje v franšizo je zato manjši, medtem ko se pospeši razvoj celotnega poslovanja.


Tovrsten način poslovanja je primeren tako za začetnike kot za kozmetičarke, ki želijo dvigniti nivo poslovanja svojega salona vključno z zaposlenimi.

Z našo franšizo postanite mojstri preoblikovanja telesa

želite izvedeti več?

Pokličite me in se dogovorimo za delovni sestanek, kjer z vami delim podrobnejše informacije.