Skoči na vsebino

Tečaj brazilske limfne drenaže – instant shape

Tečaj brazilske limfne drenaže ali instant shape

Saj veste kako pravijo: največja naložba je naložba v svoje znanje. V Slovenijo smo pripeljali popolno novost pri preoblikovanju telesa na neinvaziven način.  

Želite dvigniti svoj posel na povsem nov nivo ter zadovoljiti stranke s takojšnjimi, vidnimi rezultati? Predstavljamo vam inovativno rešitev – brazilska limfna drenaža s tretmajem INSTANT SHAPE. Ta tehnika ne le preoblikuje telo, ampak tudi izboljšuje počutje in videz strank.kAKO DELUJE BRAZILSKA LIMFNA DRENAŽA?

Medtem ko številne storitve za preoblikovanje telesa ne prinašajo takojšnjih rezultatov, je brazilska limfna drenaža prepoznana kot edinstvena metoda, ki se izvaja izključno z rokami. Ta tretma zagotavlja udobje med izvajanjem, saj se osredotoča na celotno telo in posveča vsakemu predelu posebej.

KAJ LAHKO STRANKE PRIČAKUJEJO OD BRAZILSKE LIMFNE DRENAŽE?

Instant Shape nima posebnih kontraindikacij in je primeren tako za ženske kot za moške. Traja med 60-75 minut, a že po prvem obisku stranke opazijo in občutijo razliko. Zdravstveni pozitivni učinki vključujejo pospešeno cirkulacijo, dotok kisika, zmanjšanje otekline, odvajanje vode in redno prebavo. Lepotni učinki pa se kažejo v zmanjšanem obsegu, boljšem tonusu kože, lepšem videzu kože, manj celulita, izboljšanju videza strij ter pomoči pri povešeni koži.

Kako se lahko izpopolnite s tečajem brazilske limfne drenaže?

Tečaj vam bo odprl popolnoma novo znanje o preoblikovanju telesa. Poleg tega boste spoznali trike za lastno samomasažo in izboljšanje počutja. Tečaj vam ne prinaša le večjega ugleda, ampak tudi večje možnosti promocije, povečan prihodek in karierne priložnosti. Poleg tega boste gradili zaupanje strank in zagotovili zadovoljstvo, ki jih bo ponovno pritegnilo k vam in obisku vaših storitev.

KAJ VSEBUJE TEČAJ?

S tečajem prejmete skripto v fizični obliki, certifikat, vso potrebno znanje in podporo. Plačilo je mogoče urediti tudi na obroke.

Ponujamo vam ekskluzivne individualne tečaje, kjer boste lahko pridobili novo znanje za učinkovitejšo preoblikovanje telesa za vaše stranke in izkušnje za uspešno trženje. Preverite na strani B BODYSCULPT ACADEMY, ki deluje pod okriljem Barbare Seles.

Pridobite veščine, ki vam bodo spremenile kariero

Tečaji vam nudijo priložnost, da se izpopolnite v najnovejših in najučinkovitejših tehnikah lepotne industrije. S temi znanji boste dvignili svoje storitve na višjo raven in privabili nove stranke.

Postanite zaupanja vreden strokovnjak na področju estetike

Z novim osveženim znanjem boste izstopali med konkurenco in si ustvarili ime v industriji.

Razširite svoje znanje in storitve

Naši tečaji so zasnovani tako, da vam omogočajo razširitev ponudbe in povečanje vaše privlačnosti kot terapevta. Stranke bodo navdušene.

S tretmajem Instant Shape lahko revolucionizirate svoj posel in pridobite prednost pred konkurenco. Ne zamudite priložnosti za izboljšanje počutja strank ter doseganje hitrih in vidnih rezultatov s pomočjo brazilske limfne drenaže. Prijavite se na tečaj še danes in stopite na pot preobrazbe!

Za podrobnejše informacije ter paketne ponudbe tečajev me pokličite na 070 332 352 ali pošljite sporočilo.

Avtorica: Barbara Seles, lastnica in direktorica B estetic studia