Skoči na vsebino

Tečaj maderoterapije

Jaz, Barbara Seles, kot ena izmed osmih maderocoachinj v Sloveniji, izvajam individualne tečaje vakumske ali brazilske maderoterapije ter tajske maderoterapije. 

KAJ JE MADEROTERAPIJA?

Maderoterapija kot je masaža z lesenimi pripomočki za preoblikovanje telesa na naraven način. Metoda je ena izmed najbolj popularnih in učinkovitih v zadnjih letih. 

ZAKAJ VAKUMSKA MADEROTERAPIJA?

Vakumska ali brazilska maderoterapije je novejša metoda, pravzaprav nadgradnja klasične, ki daje 6x boljše rezultate, saj s pomočjo lesenih šalčk, s katerimi ustvarjamo vakum, veliko lažje dosežemo mesta, ki jih s klasičnimi valjčki ne moremo. 

KAKO POTEKAJO TEČAJI?

Tečaji potekajo pod mojim mentorstvom, kjer se vam posvetimo v popolnosti. Trajajo CEL DAN, po dogovoru. Za vas priskrbimo ali sami priskrbite različne modele, da se naučite razlikovati tkiva med sabo in da na praktičnem modelu ob moji prisotnosti spoznate različne prijeme. 

KAJ PRIDOBITE NA TEČAJU?

Pripravimo vas na samostojno delo iz z vami delimo učinkovite prodajne nasvete.
Naučimo vas, kako obravnavati in voditi stranko ter predvsem kako odstraniti vzrok problema, ne samo posledico. 
Na tečaju prejmete slikovni material in zloženko ter video posnetke, ki jih lahko shranite in so vam na razpolago kadarkoli.
Vsi tečaji potekajo individualno, saj le tako lahko povzamemo iz teorije in prakse največ.

ZA KOGA JE TEČAJ PRIMEREN?

Tečaj je primeren za tiste, ki maderoterapijo že izvajate in si želite svojim strankam ponuditi več. 

Primeren je tudi za vse začetnike, ki si želite odpreti svojo dejavnost, saj na podlagi tečaja izdamo certifikat, ki je veljaven tudi

tecajmaderoterapije
Po opravljenem tečaju: Dijana Krivec, Fitnes studio in terapevtske storitve in Barbara Seles, direktorica B estetic studio

Odziv tečajnice Nina, 2023: 

Draga Barbara, hvala ti za predano znanje. Zelo sem ti hvaležna, da sem s tvojo podporo uspešno štartala svojo podjetniško pot. Najbolj sem ti hvaležna za vse tvoje ”mim grede” nasvete, ki so zelo koristni. Še vedno sem vesela, da te lahko kadarkoli pokličem, saj vem, da mi boš svetovala in usmerila k rešitvi izziva. 

Zakaj opravljati tečaj RAVNO PRI MENI?

mEDTEM KO JE NA RAZPOLAGO TOLIKO RAZLIČNIH PONUDNIKOV IN PRAV TAKO MORDA UGODNEJŠIH VARIANT?
Eden izmed razlogov zakaj je, zato ker se za vas zavzamem kot za celoto. Ne nudim vam le podpore v trenutku izvajanja tečaja, ampak vam stojim ob strani tudi pri vaših prvih korakih.

Pomagam vam pri pridobivanju strank in vas naučim ključnih prodajnih veščin, pristopov do strank… zaradi katerih vam bodo “jedle iz roke”.
Moj cilj je, da so vaše stranke zadovoljne in da se k vam rade vračajo, zato ni dovolj samo strokovno opravljen postopek vakumske, tajske ali kombinirane maderoterapije, ampak celotna “postrežba”.

Saj sami veste …. ko pridete v trgovino … kako različne pristope imajo prodajalci.
Prepričana sem, da igra “custom service” veliko vlogo k vaši uspešnosti.
Vem, da se sprašujete, kako obdržati stranko tudi ko je končala s svojim paketom ter si zagotoviti, da bo dober glas širila tudi v okolici in s prijateljicami na kavi.
Naučim vas postati NEPOZABNE.
Kako?
Ne smem vam vsega izdati tukaj, lahko pa vam zagotovim: 

  • STROKOVNI ZNANJE
  • DOLGOLETNE IZKUŠNJE
  • DOBRO PRODAJO TER
  • SAMOZAVEST

Kontaktirajte nas in opravite tečaj pri nas v najkrajšem možnem času. Veselim se srečanja z vami, vaša 

B ESTETIC STUDIO

Pišite nam in z vami delimo vse podrobne informacije.