Skoči na vsebino

Tečaji

Tečaji

Saj veste kako pravijo: največja naložba je naložba v svoje znanje. V Slovenijo smo pripeljali popolno novost pri preoblikovanju telesa na neinvaziven način. 

Ponujamo vam ekskluzivne individualne tečaje (vakumska maderoterapija, tajska maderoterapija, ice body sculpting, terapevtske masaže in tečaj kolagen niti), kjer boste lahko pridobili novo znanje za učinkovitejšo preoblikovanje telesa za vaše stranke in izkušnje za uspešno trženje.

Pridobite veščine, ki vam bodo spremenile kariero

Tečaji vam nudijo priložnost, da se izpopolnite v najnovejših in najučinkovitejših tehnikah lepotne industrije. S temi znanji boste dvignili svoje storitve na višjo raven in privabili nove stranke.

Postanite zaupanja vreden strokovnjak na področju estetike

Z novim osveženim znanjem boste izstopali med konkurenco in si ustvarili ime v industriji.

Razširite svoje znanje in storitve

Naši tečaji so zasnovani tako, da vam omogočajo razširitev ponudbe in povečanje vaše privlačnosti kot terapevta. Stranke bodo navdušene.

Play Video

Poznate razliko med vakumsko in klasično maderoterapijo?

Tečaj je namenjen vsemki si želite biti v koraku s časom. Vsem, ki že imate kozmetične ali estetske salone in si želite izboljšati poslovanje podjetja.  Vsem, ki nimate ideje kaj ponuditi strankam. Za vse, ki iščete učinkovite tretmaje z manj vložka in več zaslužka. Tečaj je namenjen začetnicam ali že usposobljenim maderoterapevtkam.

 V primeru, da ste na začetku svoje karierne poti in si želite  odpreti svoje podjetje, vam naš certifikat  zadošča za opravljanje dejavnosti. Bodi sam svoj ŠEF in UŽIVAJ V SVOJEM POSLU. 

Sama sem uspešna ravno zato, ker sem vedno korak pred drugimi. Tudi tokrat ti ponujam nekaj kar je pri nas čista novost in tudi ti boš korak pred drugimi, kar pomeni konkurenčno prednost za izboljšanje trženja.

Tovrstni tečaji premikajo meje preoblikovanja telesa v Sloveniji!

DEJSTVO:

Ste vedeli, da si lahko ceno tečaja pokrijete s samo enim prodanim paketom? 

Zagotavljamo vam, da vam bodo vaše stranke neskončno hvaležne. Priporočamo kombinacijo tečajev, saj največji rezultat pri stranki naredimo prav z različnimi tehnikami, ki jih združimo skupaj.

 

Tecaji

Za podrobnejše informacije ter paketne ponudbe tečajev me pokličite na 070 332 352 ali pošljite sporočilo.

Barbara Seles, lastnica in direktorica B estetic studia

Kontakt

B ESTETIC STUDIO

Izmenjaj e-naslov in prejmite popust v naši spletni trgovini.

Sledite nam na družbenih omrežjih